bradley_hindle.jpgDe heren van Hemubo / Squash Almere hebben voor de tweede keer op rij het maximale aantal punten weten te bemachtigen in de Nederlandse eredivisie. Nadat vorige week al J.Conijn / MAX Beverwijk met 12-0 werd verslagen, was nu hekkensluiter Squash Zwolle niet opgewassen tegen de geldingsdrang van de Almeerse mannen. In het eigen centrum lieten de Almeerders hun Zwolse collega’s met 12-1 kansloos. Alleen Stefan Eveleens moest een game laten aan zijn tegenstander. Tegen Rene Bron werd het in een spannende strijd 11-9, 13-15, 11-9, 11-8. bradley_hindle.jpgDe heren van Hemubo / Squash Almere hebben voor de tweede keer op rij het maximale aantal punten weten te bemachtigen in de Nederlandse eredivisie. Nadat vorige week al J.Conijn / MAX Beverwijk met 12-0 werd verslagen, was nu hekkensluiter Squash Zwolle niet opgewassen tegen de geldingsdrang van de Almeerse mannen. In het eigen centrum lieten de Almeerders hun Zwolse collega’s met 12-1 kansloos. Alleen Stefan Eveleens moest een game laten aan zijn tegenstander. Tegen Rene Bron werd het in een spannende strijd 11-9, 13-15, 11-9, 11-8.

De Australiër Bradley Hindle fungeerde door de afwezigheid van Cameron Pilley (Qatar Classic 2008) en Dylan Bennett (proftoernooi in Canada) als kopman van Hemubo / Squash Almere. En de in Almere woonachtige squasher deed dat met verve. Opponent Jeroen van Vilsteren werd in no-time van de baan geveegd door de interim-kopman van de Almeerders: 11-6, 11-1, 11-4. Ook Bastiaan Meulenbelt zette zijn goede reeks in de huidige competitie voort. Het 20-jarige talent won met 11-3, 11-3, 12-10 van Pieter Bijen.

Doordat ook koploper HSRC De Diepput twaalf punten wist te halen in hun thuiswedstrijd tegen Sports World, blijft Hemubo / Squash Almere tweede op de nationale ranglijst. Over twee weken krijgen de Almeerders echter in eigen huis de kans om de koppositie over te nemen in een onderlinge ontmoeting tegen de nog ongeslagen Hagenaars. Ook de damescompetitie wordt op 12 november weer hervat. De dames van Hemubo / Squash Almere spelen dan de zware uitwedstrijd tegen All Inn Solo Victoria Rotterdam, of te wel ook een wedstrijd tussen de nummers twee en één van de competitie.