Vanavond staat voor Plan B/MAX de uitwedstrijd op het programma tegen MeerSquashHeroes uit Hoofddorp. Na de eerste wedstrijd verloren te hebben, is het zaak aansluiting te houden en dus punten te pakken tegen de Hoofddorpers. De wedstrijden zullen stuk voor stuk spannend zijn en de uitslag is van te voren lastig te voorspellen.

Hierbij de opstellingen:

Woensdag 13 oktober, vanaf 19.30u bij Meersquash:

MEERSQUASHHEROES versus PLAN B/MAX
Nrs 3. Marc ter Sluis (#82 NL) versus Mitchel Kries (#65 NL)
Nrs 1. Frank Hartkoren (#10 NL) versus Sander Kock (#17 NL)
Nrs 2. Tommy Berden (#36 NL) versus Kim Are Killingberg (NOR, #422 WRL)

De eerste wedstrijd is gelijk een mooi affiche. Twee jonge spelers die zichzelf willen bewijzen op het hoogste squashniveau in Nederland. De pas 17-jarige Ter Sluis won vorige week nog van de eveneens 17-jarige Tomas de Paauw en liet daarmee zien in vorm te zijn. Mitchel kan zich dus opmaken voor een ‘goed potje’.

De kopmannen van beide teams zullen er ook een mooi gevecht van gaan maken. Op papier liggen deze spelers heel dicht tegen elkaar aan. Sander heeft in het verleden echter de beste resultaten gehaald en mag daarom toch ‘favoriet’ worden genoemd.

In de laatste wedstrijd van de avond mag Kim Are Killingberg zijn teleurstellende optreden van afgelopen week proberen goed te maken. Dit zal echter een heel lastige klus worden. Tommy Berden stond in zijn hoogtijdagen 22e op de wereldranglijst en is 4-voudig Nederlands kampioen. De inmiddels 31-jarige Almeerder is echter door veel blessureleed al jaren niet meer op professionele basis aan het spelen en daardoor ver terug gezakt op de Nederlandse ranglijst. Dit is echter een ranking die absoluut niet bij zijn niveau past, want hij draait nog moeiteloos mee met de top 15 van Nederland. Killingberg mag zijn borst dus nat gaan maken en zal alle zeilen bij moeten zetten om het Berden moeilijk te maken.

Op 20 oktober zal de volgende thuiswedstrijd zijn voor Plan B/MAX en dan zal Borja Golan voor het eerst zijn opwachting gaan maken in het team. Deze voormalig nummer 10 van de wereld zal dan naar alle waarschijnlijkheid zijn kwaliteiten tentoon spreiden tegen Sebastiaan Weenink.