De heren van ‘MeerSquashHeroes spelen vanavond hun tweede wedstrijd in het eredivisieseizoen 2010-2011. De Hoofddorpers ontvangen in eigen huis het squashteam van Plan B/Max Beverwijk.

Met Frank Hartkoren, Tommy Berden en Marc ter Sluis spelen de ‘helden van ‘MeerSquash’ woensdagavond in dezelfde opstelling als vorige week toen in Rotterdam met 4-10 verloren werd van de belangrijkste titelkandidaat Victoria Squash. Tegen de formatie uit Beverwijk, die hun openingswedstrijd ook verloren, heeft ‘MeerSquashHeroes echter betere kansen op een zege. Op alle drie de posities staat de winnaar niet bij voorbaat vast, maar de balans lijkt licht in het voordeel van de thuisploeg door te slaan. De opstellingen:

‘MeerSquashHeroes vs. Plan B/Max Beverwijk
1. Frank Hartkoren vs. Sander Kock
2. Tommy Berden vs. Kim Are Killingberg
3. Marc ter Sluis vs. Mitchell Kries

De speelvolgorde is 3 (Marc ter Sluis), 1 (Frank Hartkoren) en 2 (Tommy Berden). Toegang tot de wedstrijden, die om 19.30 uur beginnen, is gratis. De damesploeg van ‘MeerSquashHeroes komt deze week overigens niet in actie. Woensdag 20 oktober treden zij weer in het strijdperk, dan komt Squash Zwolle op bezoek in Hoofddorp.