Vanavond de tweede speelronde eredivisie en voor de promovendus, KEAN Flevoparq Dronten, wordt het een zware dobber. All Inn speelt met zijn beste Nederlanders, Piedro Schweertman, Rene Mijs en Gabor Marges. Allen top 20 spelers van Nederland. Piedro is zelfs de nummer 1 van Nederland. KEAN Flevoparq stuurt daarom ook een relatief jong team af met als doelstelling ervaring opdoen in dit soort wedstrijden.

De beste speler van deze avond bij Flevoparq is de nummer 30 van Nederland, Sander van Tour. Karel Huisman is de nummer twee en staat op een 48e positie. Bart van Wijnhoven mag zich de nummer 100 van Nederland noemen. Volgens teammanager, Thony Schwab, zou een puntje of twee al mooi zijn. All Inn is een play off kandidaat en KEAN Flevoparq een degradatiekandidaat. We zoeken dus goed onze wedstrijden uit waar we het verschil kunnen maken. Zwolle volgende week thuis is voor ons een belangrijker duel. Dat wil niet zeggen dat we zonder stoot of slag ons gewonnen geven. Het blijft sport en het balletje kan raar rollen.


De opstelling is als volgt :

Lekkerfitzijn.nl  / ALL INN           vs       KEAN Flevoparq Dronten
Piedro Schweertman  (NL. 1)                     Sander van Tour       (NL.20)    
Rene Mijs                     (NL.10)                    Karel Huisman          (NL.48)    
Gabor Marges             (NL.20)                    Bart van Wijnhoven   (NL.100)

Scheidsrechter: Cor Hagers

De prognose :
Gabor Marges is de voormalig nummer 3 van Nederland. Tegenwoordig is het squash ondergeschikt aan zijn carrière, maar hij heeft nog steeds een goed niveau. Ook voor Bart van Wijnhoven  is squash een hobby, maar hij wil wel graag binnen twee jaar de top 40 binnenwandelen. Karel Huisman gaat het opnemen tegen Rene Mijs. In principe moet dat 3-0 worden voor Mijs. Sander van Tour heeft ook weinig te verliezen van de steeds beter wordende Piedro Schweertmann.  Hij moet proberen het zo lang mogelijk vol te houden op de baan.

Eindstand : 12-1 voor Lekkerfitzijn.nl All Inn Utrecht

 

Flevoparq-dronten-2010