Aanstaande woensdag (20 oktober) staat de volgende speelronde in de Nederlandse squasheredivisie weer op het programma. Zowel de heren als de dames van ‘MeerSquashHeroes komen dan in actie.

De Hoofddorpse vrouwen spelen hun tweede wedstrijd van het seizoen thuis tegen Squash Zwolle. Het openingsduel tegen Victoria Squash werd in Rotterdam met 12-7 gewonnen, waardoor ’MeerSquashHeroes niet alleen gelijk een naaste concurrent op achterstand zette, maar tevens na een speelronde (gedeeld) koploper is. In de thuiswedstrijd tegen de Zwollenaren moet een passend vervolg gegeven kunnen worden aan de goede start. De thuisploeg treedt aan met Natalie Grinham, Orla Noom, Kim Hannes en Tessa ter Sluis. De bezoekers zetten daar Sina Wall, Dagmar Vermeulen, Melissa Meulenbelt en Natasja Buisman tegenover.

De mannen van ‘MeerSquashHeroes reizen woensdag af naar Maastricht voor een strijd met SC Erik van der Pluijm. De Hoofddorpers speelden reeds twee wedstrijden. Uit tegen Victoria werd met 4-10 verloren, een week later werd MAX Sports Beverwijk thuis met 12-0 opgerold. Hierdoor bezet ‘MeerSquashHeroes na twee speelronden de vierde plaats, de tegenstander woensdagavond staat een plek lager. De line-up is:

SC Erik van der Pluijm vs. ‘MeerSquashHeroes
1.    Dylan Bennett vs. Frank Hartkoren
2.    Rick Penders vs. Tommy Berden
3.    Tim van der Pluijm vs. Marc ter Sluis

De wedstrijden beginnen woensdag om 19.30 uur. Entree is gratis. De uitslagen zijn te volgen www.toernooi.nl.