Na een zeer slechte start van de competitie (2 nederlagen) is het noodzakelijk dat Plan B/MAX nu punten gaat pakken. Daartoe heeft het alle mogelijkheden in de thuiswedstrijd van aankomende woensdag. Voor het eerst zal Borja Golan zijn opwachting in het team gaan maken.

Deze nummer 1 van Spanje stond vorig jaar nog op de 10e plaats op de wereldranglijst, maar door een blessure is hij nu teruggeworpen tot de 64e plaats. Hij is echter weer helemaal fit en maakt het in de internationale toernooien de top-20 spelers al weer heel lastig. Woensdag speelt Plan B/MAX, onder leiding van Borja, thuis tegen Rabobank/HSRC de Diepput uit Den Haag. De Haagse formatie staat gedeeld eerste, maar zal dit keer zonder kopman Laurens Jan Anjema spelen. Borja zal het daarom op moeten nemen tegen voormalig MAX-speler Sebastiaan Weenink. De opstellingen zien daardoor zo uit:

Woensdag 20 oktober, vanaf 19.30u:
PLAN B/MAX versus RABOBANK/HSRC DE DIEPPUT
Nrs 3. Kim Are Killingberg (NOR, #424 WRL) versus Neeraj Aggarwal (AUS, #244 WRL)
Nrs 1. Borja Golan (SPA, #64 WRL) versus Sebastiaan Weenink (#5 NL, #236 WRL)
Nrs 2. Sander Kock (#17 NL) versus Raphael Kandra (DUI, #270 WRL)

De eerste wedstrijd zal gelijk een gelijkwaardig duel worden. Kim en Neeraj kennen elkaar goed en speelden in het verleden al een aantal maal tegen elkaar. Hoewel het dicht tegen elkaar aan ligt, heeft Kim de beste papieren.

Borja zal waarschijnlijk gaan laten zien wat squash op topniveau inhoudt. Weenink staat bekend als de meest getalenteerde squasher van zijn lichting in Nederland en is momenteel op professionele basis met squash bezig. Hij mag dus laten zien of zijn full-time trainingsprogramma vruchten af begint te werpen.

Het laatste potje van de avond zal weer close zijn. Van Kandra is nog niet zoveel bekend, behalve dat hij met zijn 19 jaar nog erg jong is. Deze Duitse jongeling is wel een grote naam in het Europese jeugd-circuit en moet nu dus laten zien dat hij die naam ook bij de senioren waar kan maken. De vorm van Kock is stijgende, dus kan dit een heel leuke wedstrijd worden.

De punten zijn hard nodig, dus kom kijken en aanmoedigen bij MAX!