De heren van ‘MeerSquashHeroes hebben woensdagavond een eenvoudige zege geboekt in de Nederlandse eredivisie. In de uitwedstrijd tegen Squash Zwolle werd de volle buit binnengehaald.

Squash Zwolle begon ernstig verzwakt aan het duel met de Hoofddorpers. De Zwolse toppers Simon Rosner, Kashif Shuja en Lucas Buit verblijven vanwege toernooiverplichtingen in het buitenland en de ‘reserves’ waren niet bij machte om het de mannen van ‘MeerSquashHeroes lastig te maken. Bart Ravelli, Frank Hartkoren en Marc ter Sluis hadden dan ook geen kind aan hun Zwolse opponenten en keerden met het maximale aantal punten huiswaarts. Het werd 0-12.

De jonge Ter Sluis versloeg zijn vrouwelijke tegenstandster Dagmar Vermeulen (11-2, 11-8, 11-4), kopman Ravelli, onlangs teruggekeerd van een lange trip naar Zuid-Amerika, was te sterk voor Tom Hoevenaars (12-10, 11-3, 11-9) en Hartkoren rekende af met Humphrey Fridt (11-4, 11-1, 11-5).

Door de ruime zege steeg ‘MeerSquashHeroes op de nationale ranglijst naar de vijfde plaats. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen HSRC De Diepput op het programma. De Hoofddorpse vrouwen komen pas 10 november weer in actie. Zij staan na twee speelronden fier bovenaan in de vaderlandse eredivisie.