Aankomende woensdag speelt Plan B/MAX in Beverwijk tegen Drontense Kean/Flevoparq en dit is gelijk een belangrijke wedstrijd. Door de slechte resultaten tot nog toe staat Plan B/MAX onderaan in de eredivisie. Flevoparq staat echter maar 1 plekje hoger. Bij een dikke winst kan Plan B/MAX Flevoparq passeren op de ranglijst en dus van die vervelende laatste plek afkomen.

De voorgaande wedstrijden lieten zien dat Plan B/MAX prima mee kan komen, maar dat het dubbeltje elke keer net de verkeerde kant op viel. De wedstrijden waren telkens spannend, maar de winst bleef iedere keer uit. Ook woensdag zal elke wedstrijd spannend worden, maar hopelijk valt dit keer het dubbeltje de goede kant op. Zie hier de opstellingen:

Woensdag 3 november, vanaf 19.30u bij MAX:
PLAN B/MAX versus KEAN/FLEVOPARQ
Nrs 3. Roberto Kalshoven (#23 NL) versus Karel Huisman (#48 NL)
Nrs 1. Sander Kock (#17 NL) versus Glenn Keenan (#6 NL)
Nrs 2. Kim Are Killingberg (NOR, #424 WRL) versus Sander van Tour (#30 NL, #447 WRL)

In alle drie de wedstrijden is er van te voren geen winnaar te voorspellen. Zowel Roberto als Karel hebben de laatste tijd laten zien in zeer goede vorm te zijn. Roberto won onlangs zeer knap van Jay Francis (top 10 van Nederland) en Karel had laatst bijna Rene Mijs (top 8 van Nederland) te pakken. Glenn komt net terug van een blessure, terwijl Sander elke wedstrijd beter speelt. Ook Kim’s vorm is nog steeds stijgende en dat mag hij laten zien tegen Sander. Sander is een jonge speler die momenteel fulltime aan het squashen is, waardoor hij in snel tempo beter wordt. Kortom, het zal weer spectaculaire wedstrijden opleveren met hopelijk dit keer MAX als winnaar.