MAX-squashDe winterstop zit erop voor de eredivisie. Na een stop van 8 weken mag Plan B/MAX afreizen naar Maastricht. In deze winterstop heeft Plan B/MAX een nieuwe speler aan het team toegevoegd en die mag gelijk zijn debuut gaan maken in het zuiden van het land.

Jens Schoor is afkomstig uit Duitsland en staat momenteel op een 93e plek op de wereldranglijst. Hij is pas 22 jaar en heeft dus nog een mooie squashtoekomst voor de boeg. Hij zal in deze tweede seizoenshelft regelmatig voor Plan B/MAX uit gaan komen. De rest van de line-up ziet er zo uit:

Woensdag 19 januari, vanaf 19.30u bij SC v.d. Pluijm:

NLCOM ICT SOLUTIONS/MAASTRICHT versus PLAN B/MAX
Nrs 3. Tim v.d. Pluijm (#60 NL) versus Sander Kock (#15 NL)
Nrs 1. Dylan Bennett (#3 NL, #72 WRL) versus Jens Schoor (DUI, #93 WRL)
Nrs 2. Rick Penders (#20 NL) versus Kim Are Killingberg (NOR, #240 WRL)

In de thuiswedstrijd werd er nog met 11-3 verloren van de Maastrichtenaren, maar nu is er meer kans op een overwinning. Sander zal moeten laten zien dat de eerste seizoenshelft (waarin hij nog niet heeft laten zien waartoe hij in staat is) een uitzondering was. Tegen de jonge V.d. Pluijm heeft hij daar een mooie gelegenheid voor.

De debutant aan Beverwijkse zijde zal een leuke pot spelen tegen de grillige Bennett. Met Bennett weet je het nooit, hij kan weergaloos spelen maar soms ook verliezen van veel mindere tegenstanders. Afgelopen weekend haalde hij in Hoofddorp nog de finale van een PSA-toernooi, dus de vorm is wel aanwezig. Van Schoor is nog niet zoveel bekend, dus het zal een verrassing worden hoe deze partij zal lopen.

In de thuis-wedstrijd verloor Killingberg met 3-0 van Penders, maar in een ontmoeting tijdens een toernooi later in het seizoen won hij van Penders. Het kan dus alle kanten op in deze wedstrijd, laten we hopen dat het de Beverwijkse kant op gaat.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is volgende week woensdag tegen Meersquash. Dan zal Plan B/MAX in dezelfde opstelling aantreden.

 

squashwebshop-logo
www.squashwebshop.nl