meersquashAanstaande woensdag zullen de mannen van ‘MeerSquashHeroes weer in actie komen tegen het Beverwijkse Plan B/MAX, voor de tweede wedstrijd na de winterstop van het eredivisieseizoen 2010-2011.

In de eerste seizoenshelft versloegen de Hoofddorpse mannen de tegenstanders uit Beverwijk zonder een game weg te geven. Of dat komende woensdag ook het geval is, is nog onduidelijk. ‘MeerSquashHeroes treedt aan met Bart Ravelli, Frank Hartkoren en Michael Fiteni, Plan B/MAX stelt daar de Duitser Jens Schoor, de Noor Kim Are Killingberg en Sander Kock tegenover.

Met nog 6 wedstrijden te gaan tot het eind van het seizoen, valt er nog weinig te zeggen over de vijfde plaats die de Hoofddorpers momenteel bezetten. De nummer 4, Squash Maastricht, heeft slechts een minimale voorsprong van 2 punten, waardoor deelname aan de Play-Offs, waar de 4 ploegen met de meeste punten tijdens de reguliere competitie aan mee doen, zeker niet uitgesloten is.

Voor de dames van ‘MeerSquashHeroes duurt het nog even voordat zij weer in actie zullen komen. De Hoofddorpse eredivisiedames spelen 9 februari hun voorlaatste wedstrijd tegen Squash Almere in een succesvol seizoen, waarin zij tot nog toe ongeslagen zijn gebleven. Doordat er bij de dames geen Play-Offs zijn, volstaat winst in en tegen Almere om de landstitel binnen te halen.