De heren van Hemubo / Squash Almere hebben slechte zaken gedaan in de eredivisie. Zonder kopman Dylan Bennett, die door een tijdens het NK opgelopen hamstringblessure verstek moest laten gaan, leverde de uitwedstrijd tegen Sports World slechts drie punten op: 3-12. Interim-kopman Bradley Hindle was niet opgewassen tegen routinier Lucas Buit. De Australische Almeerder pakte nog wel de derde game in een tiebreak, maar verder liet de negenvoudig nationaal kampioen het niet komen: 7-11, 6-11, 12-10, 6-11. De heren van Hemubo / Squash Almere hebben slechte zaken gedaan in de eredivisie. Zonder kopman Dylan Bennett, die door een tijdens het NK opgelopen hamstringblessure verstek moest laten gaan, leverde de uitwedstrijd tegen Sports World slechts drie punten op: 3-12.

Interim-kopman Bradley Hindle was niet opgewassen tegen routinier Lucas Buit. De Australische Almeerder pakte nog wel de derde game in een tiebreak, maar verder liet de negenvoudig nationaal kampioen het niet komen: 7-11, 6-11, 12-10, 6-11. De nummer twee van Hemubo / Squash Almere, Niels Hoevenaars, moest zijn meerdere erkennen in de 19-jarige Sander Kock (10-12, 5-11, 9-11), terwijl Bastiaan Meulenbelt het na een marathonpartij van 88 minuten moest afleggen tegen Martijn Kock: 8-11, 9-11, 11-6, 11-4, 9-11.

Door de nederlaag zijn de kansen voor Hemubo / Squash Almere om de Play-Offs te bereiken flink geslonken. De Almeerse formatie staat nog vijfde met negen punten achterstand op de nummer vier Squash Beverwijk, de volgende tegenstander van de Almeerders in de volgende speelronde op woensdag 19 maart.