Sinds het eerste Wilson toernooi in 2003, zijn er 44 individuele toernooien georganiseerd door heel het land. Door zijn overwinning in Hillegom is Lucas Buit de absolute recordhouder met 14 toernooizeges in 5 jaar. De 40 jarige squasher handhaaft , ondanks zijn respectabele leeftijd voor een sporter, zijn hoge speelniveau. In de finale won hij van Rene Mijs die behoorlijk tegenstand bood en tot de derde game gelijkwaardig was. In de vierde game stelde Buit echter eenvoudig de winst veilig. In de heets van de strijd vlogen de heren elkaar ook nog in de haren, maar dat werd na de wedstrijd als mannen onder elkaar uitgesproken en zo dient dat ook te gaan. Frank Hartkoren werd derde en consolideerde hiermee zijn positie als nummer 1 op de Toernooi.nl Ranglijst 2008

Bij de vrouwen mocht Dagmar Vermeulen haar vierde Wilson titel op haar CV bijschrijven. Hiermee benaderd zij recordhouder Margriet Huisman, die 5 Wilson titels op haar naam heeft staan. Zij komt wel op gelijke hoogte met Annelize Naude, Karen Kronenmeyer, Orla Noom en Bea de Dreu Spitse, die allen vier toernooizeges in het verleden hebben behaald. Dagmar won in de finale van het opkomende talent Cigany Sierveld met 3-1. De derde plaats was voor Bea de Dreu Spitse. De tour zal in 2008 beginnen bij Squash & Wellness Bussum.