squash_2016_logo.jpgTer promotie van squash in het algemeen en 'Squash op de Olympische Spelen' in het bijzonder is 23 mei door de WSF uitgeroepen tot Squash 2016 Day. Met voor jou de kans om kosteloos een scheidsrechterscursus te volgen. squash_2016_logo.jpgTer promotie van squash in het algemeen en 'Squash op de Olympische Spelen' in het bijzonder is 23 mei door de WSF uitgeroepen tot Squash 2016 Day. Met voor jou de kans om kosteloos een scheidsrechterscursus te volgen.

De scheidsrechterscommissie van SBN organiseert op 23 mei 2009 een cursus in het Frans Otten Stadion.
Deze cursus is voor iedereen die bondsscheidsrechter niveau C wil worden. Om 09.30 uur is ontvangst met koffie en thee, om 17.00 is de dag afgelopen. Aan het einde wordt een toets gegeven om clubscheidsrechter te worden. Het examen voor C-scheidsrechters volgt later. Ter gelegenheid van Squash 2016 Day is deelname aan deze cursusdag voor SBN bondsleden geheel kosteloos.

Het maximale aantal deelnemers per cursusdag is twintig, de vervolgdata worden later gepland. Opgeven voor deze cursus kan door een e-mail te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bevestiging voor deelname wordt verstuurd.

Tot ziens op 23 mei!

De scheidsrechterscommissie
Cor Hagers, Marco van den Berg en Jacques Wielandt


Squash2016 banner