tb__racket_foto.jpgOok het gevoel dat je inmiddels wel een beetje kunt squashen? Je kunt het laten zien tijdens de Sportief Sollicteren SquashChallenge. Je krijgt dan meteen de kans om een balletje te slaan tegen 4-voudig Nederlands kampioen Tommy Berden. tb__racket_foto.jpgOok het gevoel dat je inmiddels wel een beetje kunt squashen? Je kunt het laten zien tijdens de Sportief Sollicteren SquashChallenge. Je krijgt dan meteen de kans om een balletje te slaan tegen 4-voudig Nederlands kampioen Tommy Berden.

Je kunt je nu gratis inschrijven voor onderstaande SquashChallenges:
    
·         15 mei – 18:45 uur; fitness & racquetclub Westvliet Den Haag
    
·         22 mei – 18:45 uur; SV Victoria Rotterdam
    
·         5 juni – 18:45 uur; Squash Utrecht

Squashen en netwerken
Het doel van de avond is op een leuke, entertainende en competitieve manier kennis te maken met (top)squash en de andere deelnemers. (Squash)plezier staat centraal, maar tevens valt er een flink aantal prijzen te winnen. Rackets, T-shirts, brillen, ballen, etc.. De SquashChallenge wordt mede georganiseerd door Werving en Selectiebureau Sportief Solliciteren:  het bureau dat op sportieve manier bemiddelt voor commercieel talent. Zelf zijn ze ook aanwezig om meer te vertellen over de mogelijkheden en scoringskansen op de huidige arbeidsmarkt.  Verder bestaat de SquashChallenge uit o.a.:

    
-  Play with the pro’s (wie scoort er een punt tegen Tommy Berden?)
    
-  Lightning Round Toernooi
    
-  Prijzenslag
    
-  Fit & Fun Challenge
    
-  Snelheidsmeting
    
-  Grand Final: Tommy Berden vs. You?

Deelname
De minimum leeftijd is 18 jaar en het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij en schrijf je in op de website van www.sportiefsolliciteren.nl/squashchallenge, of schrijf je naam op de poster die in het squashcentrum hangt. Deelname is helemaal gratis en spelers van elk niveau kunnen meedoen.

sportiefsolliciteren_a5poster_copy_zonder_datum.jpg