greepers_veters.jpgHet Nederlands jeugdteam is woensdag 6 mei vertrokken naar het Spaanse Girona om daar de Europese kampioenschappen te spelen voor jeugdteams onder 15 en 17 jaar. Het Nederlands jeugdteam is woensdag 6 mei vertrokken naar het Spaanse Girona om daar de Europese team kampioenschappen te spelen voor jeugdteams onder 15 en 17 jaar.

Nederland zal worden vertegenwoordigt in de onder 15 categorie door Roshan Baros, Christoph Winzer, Joost Biezeno, Tessa ter Sluis en Laura Lagerweij. In de onder 17 spelen Marc ter sluis, Guido Ploem, Richard Schrader, Ilona Lagerweij en Nikki van de Heijden. Onder leiding van Talentcoach Jason Morris en met de begeleiding van Margriet Huisman zal de nationale trots hoog gehouden worden.

Nederland speelt in het nationale tenue, maar nu ook met hun eigen ORANJE veters. Deze speciale veters worden gesponsord door het bedrijf Greeper Nederland. Zij hebben 12 zogenaamde Greeper snelle veters ter beschikking gesteld.

Het idee is door geselecteerde jeugd zelf naar voren gebracht omdat zij het leuk vonden een echt nationaal team te vormen en daarmee extra op te willen vallen op het evenement.

Na contact opgenomen te hebben met het bedrijf bleek dat zij erg geïnteresseerd waren in deelname aan dit leuke idee. En zo zal de Nederlandse top jeugd in Spanje spelen met de speciale Oranje Greeper Snelle Veters!

Opvallend aan de veter is dat deze door een zogenaamd trekinstrumentje op een slimme manier ´ingelust´ en daarna kant en klaar in de schoen worden aangebracht. Eenmaal gemonteerd is de veter supersnel te gebruiken voor jong, oud en onze nationale jeugd squash ploeg!!

Voor meer informatie over deze Veters kijk dan op www.snelleveters.nl.

greepers_veters.jpg