westvliet_-_klein.jpgAfgelopen vrijdag vond bij Westvliet fitness & raquetclub de aftrap van de SquashChallenge on Tour plaats. Vrijdag verplaatst het evenement zich naar Victoria Rotterdam. Inschrijven kan bij het centrum of via de website van Sportief Solliciteren.

westvliet_-_klein.jpgAfgelopen vrijdag vond bij Westvliet fitness & raquetclub de aftrap van de SquashChallenge on Tour plaats. Het afwisselende programma zorgde voor vermoeide maar enthousiaste deelnemers. Vrijdag verplaatst het evenement zich naar Victoria Rotterdam. Inschrijven kan bij het centrum of via de website van Sportief Solliciteren.

De enthousiaste deelnemers in Westvliet rouleerden tijdens het eerste gedeelte van de avond in groepjes langs verschillende onderdelen. Ze mochten proberen een punt te maken tegen Tommy Berden en kregen meteen tips ter verbetering van eigen techniek. Ook werd getest wie de hardste slag had, welk team samen het vaakst een voorhand en backhand kon overslaan en wie het beste kon mikken bij de prijzenslag. De Fit&Fun challenge leek een makkie, maar de afsluitende sprongen bleken er toch behoorlijk in te hakken. Natuurlijk werd de inzet van de squashers beloond met diverse prijzen.

Nadat iedereen weer op adem was gekomen namen de deelnemers het tegen elkaar op in een Lightning Round toernooi. De winnaar won een fantastische prijs: hij mocht het opnemen tegen 4-voudig Nederlands kampioen Tommy Berden! En hij kreeg ook nog een Tommy Berden racket mee naar huis. Een zeer geslaagde avond waarbij de squashers elkaar ook eens beter leerden kennen, altijd handig als je om een squashmaatje verlegen zit.

Wil je vrijdag as meedoen bij Victoria Squash in Rotterdam? Meld je dan aan bij het centrum of via Sportief Solliciteren.


westvliet_-_middel.jpg