sideba4.jpgOp 23 mei organiseert Amstelpark in het kader van World Squash Day een scala aan activiteiten waaronder een Battle of the Sexes waarbij de dames Eredivisionisten het opnemen tegen een sterk herenteam. Met ondermeer Nicol David vs Rene Mijs.

Op 23 mei worden over de hele wereld activiteiten georganiseerd om te laten zien dat de wereld achter het initiatief staat om squash tot Olympische sport te promoten. Ook in Nederland worden diverse activiteiten georganiseerd.

Zo heeft Amstelpark in Amsterdam een programma opgesteld. Iedereen is van 13.00 uur welkom om gratis te squashen, mee te doen aan het King of the Court toernooi (een soort laddercompetitie waarbij de winnaar naar boven doorschuift en de verliezer een plaatsje zakt) of het Lightning Squash evenement (korte, flitsende wedstrijdjes om één of enkele punten).

Om 15.00 uur staat dan de Battle of the Sexes op het programma. Het dames Eredivisieteam van Amstelpark neemt het daarbij op tegen een sterk Nederlands herenteam met Rene Mijs als kopman.

Annelize Naude, zelf ook meespelend in de Battle, nodigt iedereen van harte uit om op World Squash Day bij Amstelpark langs te komen en mee te doen!