nicole_beumer_papendal.jpgVooruitlopend op het squashbal dat georganiseerd gaat worden bij toelating van squash op de Olympische Spelen heeft Nicole Beumer op woensdag 20 mei 2009 een symbolische daad verricht op Papendal. Vooruitlopend op het squashbal dat georganiseerd gaat worden bij toelating van squash op de Olympische Spelen heeft Nicole Beumer op woensdag 20 mei 2009 een symbolische daad verricht op Papendal.

Eerder die dag bezochten bondscoaches Nicole Beumer en Lucas Buit het Nationaal Coach Platform waar zij van o.a. Robin van Galen (Waterpolo), Marjolein van Unen (Judo), Marc Lammers (Hockey) en Jacco Verharen (Zwemmen) uitleg kregen over "the road to Olympic success".

Geïnspireerd door deze voordrachten heeft Nicole onder het motto "think big, act small" met het plaatsen van de squashbal op het ballenplein van het congres centrum op Papendal de start voor de Olympische Missie van Squash gegeven : het behalen van Nederlands mannen- en vrouwengoud in 2016.

Als vervolg hierop worden met ingang van dit jaar Full-Time trainingsprogramma's voor jeugd en senioren gerealiseerd zodat de nationale squashtoppers in 2016 de, voor een wereldtopprestatie benodigde, investering van 10.000 trainingsuren kunnen verzilveren (in goud).

nicole_beumer_papendal.jpg