challenger_cup.jpgVictoria Rotterdam heeft de Challenger Cup 2009 veroverd. De Rotterdamse formatie won voor het derde opeenvolgende jaar de strijd om de officieuze titel 'Sterkste Club van Nederland'. Extra leuk voor de club was dat de beker definitief is veroverd in eigen huis.

Vooraf was teammanager John de Paauw nog sceptisch over een derde titel. De Beverwijkse formatie van Rick Luttikhuizen was sterker dan ooit en ook All Inn Utrecht had een sterke selectie met onder andere topper Piedro Schweertman. Waarschijnlijk was motivatie om in eigen huis te willen winnen een extra drive voor de Rotterdammers. Vanwege omstandigheden was de locatie verhuisd van Amstelpark naar Rotterdam. En als het aan Victoria ligt, dan blijft dat het geval. victoria_sterkste_club.jpg

In de eindstrijd was Victoria Rotterdam te sterk voor het team uit Beverwijk. De derde plaats was voor Squash Ede, die het uigebluste All Inn eenvoudig versloeg. Een verdienstelijk vijfde plaats was weggelegd voor Flevoparq Dronten, MeerSquash werd zesde en Zwolle eindigde op de laatste plaats.

Uitslag:

1.
Victoria
2.
Beverwijk
3.
Ede
4.
All Inn
5.
Flevoparq
6.
Meersquash
7. Zwolle