dunlop_sport_logo.jpgDylan Bennett heeft afgelopen weekend de Grand Final van het Dunlop Squash Circuit 2008/2009 gewonnen. In ‘eigen huis’ kende de 24-jarige Nederlander in het afsluitende toernooi van het squashcircuit voor professionals en recreanten geen enkele problemen met zijn jonge tegenstanders Rick Penders, Colin Ramasra (Trinidad & Tobago), Tim van der Pluijm en Jard Baljet. Alle vier werden in het Eindhovense centrum SquashTime in straight games verslagen.

De toernooizege was een passend vervolg op het succes dat de Eindhovenaar een week eerder boekte in Zweden. Daar legde de nummer 72 van de wereld, tijdens de Scandinavian Open 2009, voor de tweede keer in zijn carrière beslag op een PSA-titel. De eerste en tot dan toe laatste keer dat Bennett een toernooi won op de Professional Squash Association (PSA) World Tour dateerde al weer van 2005. Toen won hij de Crocodile Cup in Hongkong.

Naast Bennett hadden ook David Jordens (heren B),  Allard Berends (heren C), Francien van Hoeve (dames B/C), Danny Nunumete (heren D) en David van den Hurk (recreanten) reden tot juichen tijdens de Dunlop Grand Final. Zij wonnen de fel betwiste titels tijdens het laatste toernooi van dit seizoen uit het populaire squashcircuit.

Voor de volledige uitslagen kunt u terecht op
toernooi.nl.


dylan_bennett.jpg