orla-indian56De Hoofddorpse Orla Noom heeft voor de vijfde keer in haar carrière een WISPA titel gewonnen. Noom won in de finale van de WISPA Indian Challenger #2 in het Indiase Chennai met straight games van de hoger geplaatste Joshna Chinappa met 3-0, 11/8, 11/4, 12/10.

De 23-jarige Noom is dolblij met haar overwinning in het met $8000 gedoteerde WISPA World Tour evenement: "Joshna gaat graag de rally’s aan om haar spel te versterken. Ze heeft veel geduld, maar vandaag was mijn tactiek om haar zo veel mogelijk achter in de baan te houden en dat heeft wonderbaarlijk gewerkt.”

"Het squashcourt is hier prachtig en ik zou hier graag weer eens terug komen voor WISPA evenementen," voegde de wereld nummer 41 uit Hoofddorp toe.

Chinappa gaf toe dat de zenuwen een rol  hadden gespeeld in haar nederlaag: "Ik werd geacht de titel te winnen, maar ik kon mijn shots niet spelen om verschillende redenen. Ik weet niet waarom ik zo zenuwachtig was vandaag, feitelijk kon ik niet op tijd in mijn ritme komen“.