Woensdag aanstaande speelt Squashwebshop.nl/MAX Sports & Wellness zijn eerste wedstrijd in het nieuwe eredivisieseizoen. Het team mag afreizen naar Utrecht om het daar op te nemen tegen de promovendus Lekkerfitzijn.nl/All Inn. All Inn is een nieuw gezicht in de eredivisie en is dus een grote onbekende. Op de spelerslijst staan 2 voormalig wereldkampioenen (Amr Shabana en David Palmer), maar of die daadwerkelijk veel gaan spelen is nog onduidelijk. Woensdag spelen ze in ieder geval nog niet.

De samenstelling van het team Squashwebshop.nl/MAX Sports & Wellness is dit seizoen gewijzigd. Vaste waardes in het team zullen dit jaar o.a. Martijn en Sander Kock zijn. Deze Amsterdamse broers behoren inmiddels tot de top 20 van Nederland. Sander, de jongste met zijn 20 jaar, staat zelfs op de 10e plaats in Nederland en heeft al in het Nederlands team gespeeld. Ook Martijn (23 jaar) heeft afgelopen seizoen goed gepresteerd en bewees meerdere malen aansluiting te hebben gevonden bij de top van Nederland.

Naast deze twee zal het team veelvuldig gebruik gaan maken van de diensten van Australiër Steve Finitsis. Deze 26-jarige speler is woonachtig in Nederland en staat al jaren in de top 100 van de wereld. Hij zal dus de vaste kopman van het team worden. Op de spelerslijst staan ook nog 2 echte wereldtoppers, Adrian Grant en de inmiddels bekende Davide Bianchetti. Vooral Grant zal dit seizoen een aantal keer gaan spelen en daar mogen we erg blij mee zijn. Deze 29-jarige Engelsman staat inmiddels op plek 10 op de wereldranglijst en mag dus met recht een wereldtopper genoemd worden.

Het team heeft dit seizoen ook een andere hoofdsponsor gevonden. Met Squashwebshop.nl heeft het team een sponsor recht uit het hart van squashend Nederland, wat natuurlijk helemaal geweldig is.

De opstellingen van wedstrijd van woensdag zien er als volgt uit:

Woensdag 14 oktober, vanaf 19.30u op de banen van All Inn te Utrecht:
LEKKERFITZIJN.NL/ALL INN versus SQUASHWEBSHOP.NL/MAX SPORTS & WELLNESS
Nrs 3. Ronald v.d. Boogaard (#40 NL) versus Martijn Kock (#20 NL)
Nrs 1. Piedro Schweertman (#131 WRL) versus Steve Finitsis (AUS, #87 WRL)
Nrs 2. Rene Mijs (#9 NL) versus Sander Kock (#10 NL)

Alle reden om woensdag naar Utrecht af te reizen, aangezien het zeer leuke wedstrijden gaan worden. Martijn zou op papier van Ronald moeten winnen, maar Ronald is weer op de weg terug na een periode van weinig spelen. De vraag is dus of hij al ver genoeg is om het een topper als Martijn moeilijk te maken. Piedro en Steve zullen er een spannende wedstrijd van gaan maken. Hun laatste ontmoeting eindigde met 11-9 in de vijfde game in het voordeel van Steve. Ook in de laatste wedstrijd van de avond is geen winnaar te voorspellen. Beide jongens zijn zeer aan elkaar gewaagd. Komt dus allen kijken!

De volgende wedstrijden zijn 2 thuiswedstrijden:
Woensdag 21 oktober, thuis tegen Centre Court
Woensdag 28 oktober, thuis tegen Meersquash

Daarnaast is er op 19 december een squashtoernooi bij MAX Sports & Wellness: het ‘Eye Opener’ toernooi. Dit toernooi wordt mede door Squashwebshop.nl georganiseerd en zal worden afgesloten met een spetterende feestavond! Meer info kijk op deze link of op Squashweb.

squashwebshop.nl