lj-fred-perry_sFred Perry is de nieuwe sponsor van viervoudig Nederlands kampioen Laurens Jan Anjema. De 26-jarige Hagenaar wordt per direct aangekleed door het Engelse kledingmerk, dat zich daarmee ook in de squashsport begeeft.

Fred Perry is de nieuwe sponsor van viervoudig Nederlands kampioen Laurens Jan Anjema. De 26-jarige Hagenaar wordt per direct aangekleed door het Engelse kledingmerk, dat zich daarmee ook in de squashsport begeeft.

Voor de nummer vijftien van de wereld komt de steun van Fred Perry op een perfect moment. De linkshandige squasher begint dit weekend aan een drukke periode, waarin hij tot het einde van dit jaar ondermeer deelneemt aan het WK-individueel in Koeweit, de Qatar Classic in Doha, de Dutch Open in Rotterdam, de PSA Masters in Mumbai en de Saudi International in Al Khobar. Anjema is verguld met de aankleding door Fred Perry: “Ik heb Fred Perry altijd al een waanzinnig merk gevonden met sportieve kleren die klasse en stijl uitstralen. Vooral de 'old school' lijn van Fred Perry vind ik super. Ik voel me vereerd dat het merk zich aan mij wil verbinden.“

Namens Fred Perry spreekt ook Michiel Bosch zijn genoegen uit over de samenwerking met de beste Nederlandse squasher aller tijden: “Voor Fred Perry is 2009 een bijzonder jaar. Ten eerste bestaat Fred Perry honderd jaar, 1909 was zijn geboortejaar. Ook was het lauwerkranslogo te zien op alle grote tennistoernooien; Andy Murray bereikte dit jaar de tweede plaats op de wereldranglijst. Het merk maakt grote sprongen voorwaarts, met onder andere de opening van de Fred Perry Authentic Store in Amsterdam. Naast het succes als trend- en modemerk, bevestigt  de  samenwerking met LJ  de ‘roots’ van Fred Perry in de sport.“

Anjema komt zondag voor het eerst in actie tijdens de Kuwait Men’s World Open 2009. In zijn openingspartij moet de als veertiende geplaatste Nederlander het dan opnemen tegen de Deense qualifier Rasmus Nielsen. Bij winst wacht hem vermoedelijk een duel met Aamir Atlas Khan (Pakistan), het neefje van legende Jansher Khan. Als alles volgens plaatsing verloopt, stuit Anjema in de derde ronde op titelverdediger Ramy Ashour uit Egypte. Meer informatie is te vinden op www.kuwaitworldopen2009.com.

 

lj-fred-perry