Rick PendersWoensdag aanstaande speelt de koploper van het eredivisie squash HSRC De Diepput thuis tegen Victoria Rotterdam. Gezien de stand in de eredivisie na vier wedstrijden belooft het een spannende avond te worden.

Tussenstand:
1 HSRC De Diepput - 42
2 Didacticum Victoria Rotterdam - 40
3 Hemubo/Squash Almere H1 - 37
4 Squashwebshop.nl/MAX Beverwijk - 29
5 MeerSquashHeroes H1 - 27
6 Trust and Law Squash Zwolle - 26
7 Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash - 20
8 Centre Court/Stichts Handelshuis H1 - 4

Dat het voor HSRC De Diepput geen gemakkelijke opgave gaat worden om de koppositie te handhaven blijkt wel als we kijken naar de partijen die op het programma staan.

Als eerste zal Rick Penders gaan spelen tegen Stephen Cooke, de huidige trainer van Victoria en voormalig top-100 speler. Na deze partij gaan we voor het eerste dit seizoen namens HSRC De Diepput de Ier John Rooney in actie zien. John is momenteel woonachtig in Manchester en bezet de 90e plaats op de PSA ranglijst. Hij gaat spelen tegen de Engelsman Chris Simpson, de huidige nummer 49 van de wereld. Geen gemakkelijke opgave dus voor John, maar haast zeker een partij van hoog niveau!

De avond wordt afgesloten met een partij tussen twee Nederlandse coryfeeën: Sebastiaan Weenink zal spelen tegen Lucas Buit, de huidige bondscoach!

Zoals gebruikelijk beginnen de wedstrijden om 19:30 uur. Ben je niet in staat zelf te komen kijken maar wel benieuwd naar het verloop van de wedstrijden gedurende de avond?  Via Twitter kun je live op de hoogte worden gehouden! http://www.twitter.com/ottolg


Otto le Grand
teammanager eredivisie

Het eredivisieteam van HSRC De Diepput wordt mede mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning van:
•         Business Club "De Groote Haagsche“
•         J.G. Remijnse Holding B.V.
•         Punt van de Weerdt Belastingadviseurs