Het herenteam van Hemubo / Squash Almere heeft vanavond een eenvoudige overwinning geboekt in de eredivisie. In eigen huis werd Centre Court met 12-0 volstrekt kansloos gelaten.

De Almeerders waren tegen de hekkensluiter uit Wijk bij Duurstede oppermachtig. Teamcaptain Tommy Berden zette de thuisploeg middels een 11-3, 11-6, 11-3 overwinning op Jan van der Velde op voorsprong, waarna interim-kopman Bradley Hindle de zege definitief veilig stelde door Yoni Ellous met 11-5, 11-6, 11-4 te verslaan. Bastiaan Meulenbelt haalde vervolgens ook nog de bonuspunten binnen voor Hemubo / Squash Almere. Tegen Marius Wolke kwam hij alleen in de derde game enigszins in de problemen. Het werd 11-7, 11-3, 14-12.

Door de maximale zege staan de heren van Hemubo / Squash Almere inmiddels tweede in de eredivisie, vlak achter Victoria Squash uit Rotterdam dat vandaag overtuigend won van HSRC De Diepput. Over twee weken staat de zesde speelronde op het programma. Dan speelt de regerend landskampioen wederom een thuiswedstrijd, dit keer tegen Squash Zwolle, de nummer vier van de ranglijst.

Ook de Almeerse vrouwen komen 2 december weer in actie. De nummer drie van de ranglijst speelt dan eveneens thuis tegen koploper Squash Zwolle.