guinnessOp vrijdag 18 en zaterdag 19 december 2009 gaan Wilbert Vogels uit Breda en Gerard Arink uit Tilburg een poging ondernemen om in het Guiness World Records Book te komen.

Zij gaan het bestaande record  van “de langste squashwedstrijd ooit” aanvallen. Dit record staat nu op 25 uur en 55 minuten op naam van Brett en James Meyer uit Nieuw-Zeeland!!!!

Wilbert en Gerard spelen beide in het eerste team van SRCB Jeugdland uit Ulvenhout dat de afgelopen 2 jaar de kampioenstitel heeft behaald in de regionale Kleine Kompetitie.   

De poging zal starten op vrijdag 18 december as. om 17.00 uur in Sportcentrum Jeugdland, Jeugdland 1 te Ulvenhout en zal minimaal duren tot zaterdag 19 december 19.00 uur. Per uur is slechts 5 minuten rust toegestaan dus het wordt een ware uitputtingsslag. Toegang is gratis en elke vorm van ondersteuning word gewaardeerd.

Wilbert en Gerard hopen met deze poging aandacht en steun te vragen voor de Bungamati Foundation Nepal, een organisatie in Nepal die kinderen hulp biedt in het verkrijgen van onderwijs. Gerard heeft afgelopen zomer voor deze stichting vrijwilligerswerk in Nepal verricht. Bedrijven, instellingen en particulieren wordt gevraagd Wilbert en Gerard te sponsoren door per uur minimaal €1 of een veelvoud daarvan toe te zeggen voor hun poging tbv dit goede doel.

langste-squash