lj_09_Dutch_D4_120_sLaurens Jan Anjema heeft in zijn halve finalewedstrijd van de Dutch Open Squash 2009 tegen de Engelsman Daryl Selby op moeten geven vanwege een knieblessure.

Onze landgenoot bleek te veel hinder te ondervinden van een geïrriteerde meniscus die hij gisteren opliep in zijn partij tegen Simon Rosner. Aan het begin van de tweede game moest de 26-jarige Hagenaar de strijd dan ook staken.

“In een uiterste poging een bal te halen, heb ik gisteravond mijn knie licht verdraaid. Ondanks dat het vanmorgen stijf aanvoelde, had ik toch de hoop met een goede warming up fit aan de wedstrijd te kunnen beginnen. Maar al vanaf de eerste rally’s merkte ik dat het er niet in zat. Doodzonde, want ik was deze week topfit en klaar om voor mijn thuispubliek een goed resultaat neer te zetten”, aldus een zwaar teleurgestelde Anjema.

Om 19.30 uur vanavond maakt het publiek in Rotterdam zich op voor de tweede halve finale tussen de Maleisiër Mohd Azlan Iskandar en Cameron Pilley uit Australië. Op voorhand een affiche om de vervelende nasmaak van de eerste halve finalewedstrijd snel te doen vergeten.

Meer informatie over de Dutch Open Squash 2009 is te vinden op de officiële toernooisite www.dutchopensquash.nl.


Uitslagen halve finales:
Daryl Selby  (Eng, 4) bt Laurens Jan Anjema (Ned, 1) 11/3, 3/0 opgave
Cameron Pilley (Aus, 2) bt Mohd Azlan Iskandar (Mal, 3)          6/11, 11/8, 11/3, 12/10 (65m)