lj_reunion1Reewoud Energietechniek heeft de sponsorovereenkomst met Laurens Jan Anjema met drie jaar verlengd. Het energiebedrijf verbond zich twee jaar geleden aan de viervoudig Nederlands kampioen en is uitermate tevreden over de samenwerking met de beste Nederlandse mannelijke squasher aller tijden. Vooral het imago van Reewoud is door de sponsoring van de 27-jarige Anjema sterk verbeterd.

"De keuze om ons in de squashsport te begeven is een weloverwogen en juiste beslissing geweest. Onze medewerkers zijn jong, dynamisch en energiek en dat willen we ook uitstralen naar de buitenwereld. De genoemde kenmerken zien we alle drie terug in squash in het algemeen en bij Laurens Jan in het bijzonder. Hij past dan ook perfect bij onze uitstraling en is daardoor een fantastische ambassadeur voor Reewoud," aldus directeur Jeroen Brouwer.

Anjema is vanzelfsprekend zeer te spreken over de contractverlenging: “Dat Reewoud mij wil ondersteunen voor de komende drie jaar is natuurlijk goed nieuws! Hun support betekent dat ik me zo professioneel mogelijk met mijn sport bezig kan houden en dat ik me volledig kan focussen op mijn volgende doel: de top-10,” aldus de mondiale nummer dertien die komend weekend in actie komt tijdens het NK Squash 2010.

Reewoud Energietechniek is partner in slimme energievoorziening. Het bedrijf uit Apeldoorn is een professionele kennisorganisatie en richt zich op energiebedrijven, infra-installatiebedrijven en de openbare ruimte. Daarbij ligt de focus op slimme en degelijke lange termijn oplossingen in de laag- en middenspanningstechniek. Slim, creatief en flexibel zijn kenmerkende eigenschappen van Reewoud. Reewoud Energietechniek is een volwaardige partner die innovatief ontzorgt met een breed pakket aan services en samengestelde producten. Voor meer informatie: www.reewoud.nl.