euregio-tou-2011Een kleine veertig squashers hebben zaterdag 23 oktober in vier categorieën gestreden om nationale ranglijstpunten, sportprijzen van Dunlop en uiteraard de felbegeerde titels tijdens de eerste editie van de Open Groningse Squash Kampioenschappen 2010.

In het vijf squashbanen tellende Squash Centrum Hoogezand gingen de zeges na een lange dag, vol met strijd en plezier, uiteindelijk naar Jurrien Smeets (heren B), Sebastiaan Wiering (heren C), Robin Bronsema (heren D) en Brenda Nieuwenhuis (dames B/C). Klik hier voor alle uitslagen.

De Open Groningse Squash Kampioenschappen 2010 is onderdeel van de SquashLife Euregio Tour 2010-2011, een circuit van vijf eendaagse toernooien in het noorden en oosten van het land, dat mee telt voor de nationale ranglijst. Het volgende toernooi uit de reeks, de Open Overijsselse Squash Kampioenschappen 2010, vindt op zondag 14 november 2010 plaats bij de Twentehallen in Enschede. Inschrijven kan tot donderdag 11 november via Toernooi.nl.

Deelname is open voor zowel bondsleden als niet bondsleden. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per deelnemer. Spelers die nog geen lid zijn van de squashbond, dienen ter plekke een lidmaatschapsformulier van Squash Bond Nederland in te vullen. Zij betalen daarnaast eenmalig GEEN inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi.