meersquash-logoZaterdag 13 november was een memorabele dag bij 'MeerSquash in Hoofddorp. Overdag werden de clubkampioenschappen 2010 gespeeld en 's avonds was er een groot feest ter ere van een aantal gebeurtenissen die deze maand bijeen kwamen.

Om te beginnen bestond 'MeerSquash in november precies 20 jaar. Ook precies 2 decennia na het openen van de deuren van 'Meersquash heeft zoals velen van jullie weten Erik Kooyman 'zijn baby' overgedragen aan de nieuwe eigenaren; Tommy Berden, Arno Stolwijk, en Ruud Eichhorn van Next Events. Kortom, rede genoeg om eens flink uit te pakken!

Overdag werden er goede wedstrijden gespeeld, waarin winnen wel erg belangrijk was, maar gezelligheid voorop stond. Daar vloeiden de volgende winnaars uit:

Heren
A Jason Morris                
C Rene van de Bos         
D Jan ten Caat

Dames
A Yvonne Kwant
B Laura Verheij
C Ivy Khemai
Poedelprijs: Maaike van Rijn

's Avonds was ook alles uit de kast gehaald om het feest te laten slagen. Dit is Erik en Angelique ook meer dan goed gelukt. Compleet met een decor van sfeerverlichting, een podium voor een dj, en verschillende kleine podia in een cirkel voor live muzikanten van The XS-Lounge, onderwie de lieftallige broer van Angelique schitterde. Het thema van de avond was 'feestelijk' en daar had iedereen zich ook goed aan gehouden. Dames in een chique jurk en heren strak in het pak nuttigden een aantal drankjes, en waagden een dansje op de dansvloer.

Tijdens dit feest zijn er ook nog door een aantal mensen mooie woorden gesproken. Grote dank ging uit van Erik naar de mooie tijd die hij hier heeft meegemaakt, aangevuld met een aantal bijzondere anekdotes. Ook werden er vanuit het horeca- en het fitnesspersoneel cadeautjes aan Erik en Angelique aangeboden, en hadden de nieuwe eigenaren een spiegel laten graferen, met daarin een ode aan Erik en Angelique als oprichters van 'Meersquash.  

Het feest was een enorm succes. Op naar de volgende 20 jaar!

http://www.meersquash.nl/