De Eindhovenaar Dylan Bennett heeft de finale van het eerste Dunlop Squash Circuit in het jaar 2011 gewonnen. In Racketcentrum Houten was de 26-jarige squasher in de eindstrijd van het toernooi, dat meetelt voor de Professional Squash Association (PSA) World Ranking, net iets sterker dan zijn landgenoot Piedro Schweertman. Het werd na een zinderende strijd 11-6, 12-10, 1-11, 10-12, 13-11.

Bennett en Schweertman komen elkaar de laatste jaren regelmatig tegen op de squashbaan. De Brabander Bennett is de nummer 2 van Nederland en 72 van de wereld, de Zeeuw Schweertman bivakkeert op de mondiale ranglijst net buiten de top-100 en is de nummer 3 van ons land. Komend weekend kunnen beide heren elkaar wederom treffen tijdens de ‘MeerSquashHeroes Open 2011. Bennett is tijdens dit PSA toernooi bij squash- en fitnesscentrum ‘MeerSquash & Activity in Hoofddorp als eerste ingeschaald en dus de toernooifavoriet. Schweertman, de nummer 4 van de plaatsingslijst, is de titelverdediger na zijn knappe overwinning tijdens de editie van 2010.

Naast Bennett gingen de titels tijdens het Dunlop Squash Circuit in Houten naar Yara Delagrange (dames A), Arjan de Bruijn (heren B), Sharona Teeling (dames B), Jan Bunt (heren C), Martine Bakker (dames C) en Rob van Daalen (heren D).