fryske-squash-130Schrijf je nu in voor de 16de editie van de Open Friese Squash Kampioenschappen (Iepen Fryske Squash Kampioenskippen), die gehouden worden op zondag 30 januari in De Stolp te Sneek. De Dames en Heren in de hoogste categorie strijden voor het prijzengeld, de wisselbeker en de titel 'Iepen Frysk Squash Kampioen 2010.' De kampioenen van vorig jaar -Hessel Reekers en Gretha Hofman- zullen wederom acte de préséance geven om hun titel te verdedigen.

Het Fries Open maakt dit jaar onderdeel uit van de 'De SquashLife Euregio Tour 2010-2011. Een gezamenlijk circuit van vijf open provinciale squashkampioenschappen, die in achtereenvolgens Hoogezand (Groningen), Enschede (Overijssel), Sneek (Friesland), Assen (Drenthe) en Ede (Gelderland). De toernooien tellen mee voor de nationale ranglijst. Het Fries Open is het enige dat tevens meetelt voor de Euregio-ranking.

Het Fries Open richt zich op zowel SBN-bonds- als niet-bondsleden. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per deelnemer. Spelers die niet lid zijn van de squashbond, kunnen ter plekke een lidmaatschapsformulier van de Squash Bond Nederland invullen. Niet leden betalen eenmalig GEEN inschrijfgeld voor deelname aan het betreffende toernooi.

Deelnemers kunnen zich tot en met donderdag 27 januari inschrijven via www.toernooi.nl. Let Op!: Wacht niet te lang met inschrijven, want dit toernooi zit altijd helemaal vol. Inmiddels is de inschrijving gestart en is er nog plaats voor een kleine 20 deelnemers. Wie te laat is heeft pech en komt op de reservelijst. Je bent dan dus niet verzekerd van deelname.

Een deel van het inschrijfgeld van het Fries Open wordt gereserveerd voor de Stichting De Upside van Down, die zich inzet voor kinderen met het syndroom van down.

Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met de coördinator van Euregio Noord:
Marchel Akkerman
0512 54 61 00
06 25 15 43 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

fryske-squash