Vanavond speelt Peter Barker (nr 6 van de wereld) tegen Piëdro Schweertman in de kraker tussen Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash en Didacticum Victoria Rotterdam (red. ondanks eerdere berichten speelt Amr Shabana vanavond toch niet tegen Peter Barker in Utrecht).

De kersverse koploper gaat met twee routiniers en Peter Barker proberen de eerste plaats in de ranglijst te behouden. De Utrechtse formatie gaat knokken voor punten om de kans op de play-offs te vergroten.

Hemubo/Squash Almere komt deze keer in de confrontatie met HSRC De Diepput met een sterker team. Vorige keer ging de overwinning redelijk eenvoudig naar de huidige nummer drie uit Den Haag. Of dat nu weer zo is, moeten we afwachten. HSRC De Diepput probeert morgenavond meer afstand te nemen van de nummer vijf.

Een degradatieduel is in Zwolle te noteren. De nummer twee van vorig jaar, MeerSquashHeroes, staan redelijk ver achter de veilige 6e plek, maar hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Trust and Law Squash Zwolle zal er alles aandoen om de huidige nummer 7 ver achter zich te houden, en misschien doen ze wel een gooi naar een play-off plek.

Het volledige programma:
Hemubo/Squash Almere - HSRC De Diepput
Bondsscheidsrechters: Jacques Wielandt & Kees Metiary
Gilly Lane (AUS) - Laurens Jan Anjema
Dylan Bennett - Sebastiaan Weenink
Bradley Hindle (MLT) - Rick Penders

Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash - Didacticum Victoria Rotterdam
Bondsscheidsrechters: Marco van den Berg & Eric Broekema
Piëdro Schweertman - Peter Barker (ENG) 
Rene Mijs - Lucas Buit 
Sander van Tour - Stephen Cooke (ENG)

Trust and Law Squash Zwolle - MeerSquashHeroes
Bondsscheidsrechters: Michael Schults & Richard Corveleijn
Kashif Shuja (NZL) - Jaymie Haycocks (ENG)
Tom Hoevenaars - Frank Hartkoren
Jeroen van Vilsteren - Bart Ravelli

Bron: Squash Bond Nederland