Woensdag 3 november 2010 is de eer wederom aan het heren eredivisieteam van ‘MeerSquashHeroes in Hoofddorp om zich van hun beste kant te laten zien. In alweer de vijfde speelronde van dit seizoen ontmoeten zij medetopclub Rabobank / HSRC De Diepput. De Haagse ploeg staat na 4 gespeelde wedstrijden 1 plaats hoger in de Nederlandse ranking dan de Hoofddorpse club.

Statistisch gezien is ‘MeerSquashHeroes woensdag de underdog, omdat de Hagenaren op iedere positie met een hoger gerankte speler naar Hoofddorp afreizen. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden door de Hoofddorpse Maltees Michael Fiteni en Raphael Kandra (Dui). Daarna moet Bart Ravelli (153) het opnemen tegen de mondiale nummer 11; Laurens Jan Anjema. Deze nummer 1 van Nederland bewees afgelopen weekend tijdens de Koeweit Open goed in vorm te zijn, door de openingsgame te pakken van Ramy Ashour, momenteel de beste squasher ter wereld. In de derde wedstrijd zal Frank Hartkoren zijn beste beentje voor moeten zetten tegen de hoger aangeslagen Sebastiaan Weenink.

De heren van ‘MeerSquashHeroes zullen dus alles uit de kast moeten halen om deze wedstrijden naar eigen hand te zetten. Met 4 spelers binnen de top-10 van Nederland, belooft dit squash te worden van het hoogste niveau. De wedstrijden beginnen woensdag om 19.30 uur en de entree is gratis.

De dames van ‘MeerSquashHeroes komen woensdag 10 november pas weer in actie. Zij ontvangen dan Squash Almere. Na twee duels gaan de Hoofddorpse dames riant aan de leiding in de hoogste divisie van het Nederlandse squash.