Woensdag 10 november as. komen zowel de heren als de dames van ‘MeerSquashHeroes in actie. Daar waar de dames thuis het team van Squash Almere ontvangen, brengen de heren een bezoek aan All Inn Squash in Utrecht.

 

Bij de dames zal de voormalig top-10 speelster Natalie Grinham het op positie 1 opnemen tegen Margriet Huisman. Orla Noom zal in actie komen tegen Daphne Albada Jelgersma. Milou van der Weijden zal spelen tegen de Vlaamse Liesbeth Dries, en Tessa ter Sluis stuit op Marissa Lagerweij.

Bij de heren zal kopman Bart Ravelli van ‘MeerSquashHeroes wederom een wereldtopper treffen. Na vorige week tegen de mondiale nummer 11 Laurens Jan Anjema gespeeld te hebben, zal de Hoofddorper nu in actie komen tegen de Australiër Cameron Pilley, de nummer 14 van de wereld. Frank Hartkoren zal het op moeten nemen tegen Piëdro Schweertman, en Michael Fiteni zal spelen tegen René Mijs.  

De dames staan na 2 speelronden afgetekend aan kop van de eredivisie, en hebben ten opzichte van Squash Almere bijna 2 maal zoveel punten. Bij de heren is het andersom. Daar voert All Inn Squash de lijst aan met 47 punten, tegenover ‘MeerSquashHeroes met 32 punten. De Hoofddorpers staan daarmee vijfde.