meersquashKomende woensdag (19 januari) gaat de tweede helft van het eredivisie squashseizoen 2010-2011 van start, waarin direct zowel alle damesteams als alle herenteams aan de beurt zijn.

De heren van ‘MeerSquashHeroes mogen met het internationale proftoernooi de ‘MeerSquashHeroes Open 2011 van afgelopen weekend nog in de benen, meteen aan de bak tegen het sterke Victoria Rotterdam. In de eerste helft van het seizoen gingen de Hoofddorpers in de Maasstad nog onderuit tegen de winterkampioen, in de terugronde azen de mannen uit Hoofddorp, aantredend met Jaymie Haycocks, Bart Ravelli en Michael Fiteni, op eerherstel.

De dames van ‘MeerSquashHeroes bleken in de eerste seizoenshelft een klasse apart. Halverwege de competitie staan de Hoofddorpse vrouwen onbedreigd aan kop. In de uitwedstrijd tegen Squash Zwolle kan dan ook een belangrijke stap gezet worden richting het kampioenschap. Door de afwezigheid van Natalie Grinham, in verband met een toernooi in de Verenigde Staten, zal Orla Noom als kopvrouw acteren. Verder komen Lauren Selby, Kim Hannes en Tessa ter Sluis voor ‘MeerSquashHeroes in actie.