Zowel de heren als de dames van Hemubo / Squash Almere hebben hun tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. Het damesteam won in Amsterdam met 12-4 van Amstelpark en de heren waren HSRC De Diepput met 9-5 de baas.

Na een eenvoudige 15-0 overwinning op promovendus Centre Court, in de openingswedstrijd van het seizoen, stonden de dames van Hemubo / Squash Almere in de hoofdstad voor een zwaardere opgave. Met kopvrouw Natalie Grinham en haar zus Rachael, de kersverse British Open winnares, in de gelederen boekte het team echter een mooie overwinning. Alleen Melissa Meulenbelt moest zich op positie vier gewonnen geven tegen Cigany Sierveld. Beide zusjes Grinham en routinier Daphne Albada Jelgersma wonnen hun partijen tegen respectievelijk Annelize Naude (3-0), Aisling Blake (3-1) en Bea de Dreu-Spitse (3-0).
 
De heren herstelden zich in Den Haag van de onverwachte nederlaag die ze gisteren leden tegen ‘Meersquash. Bastiaan Meulenbelt zette de Almeerders op voorsprong met een 3-0 overwinning op Rombert Anjema, waarna Piedro Schweertman de thuisploeg weer op gelijke hoogte bracht via een straight games zege op Niels Hoevenaars. De Almeerse kopman Bradley Hindle uit Australië sleepte uiteindelijk de zwaarbevochten winst uit het vuur door de Nieuw-Zeelander Martin Knight in vijf games te verslaan: 9-11, 16-14, 8-11, 11-1, 11-3.
 
De dames van Hemubo / Squash Almere gaan na twee speelronden fier aan de leiding in de eredivisie met vijf punten voorsprong op Squash Zwolle. De heren bezetten de vijfde plaats.