Start 7e speelronde laddercompetitie Regio.poules

Zin om spannende wedstrijden te spelen die meetellen voor de Nederlandse ranglijst op jouw niveau wanneer het jouw uitkomt? Dat kan met Regio.poules. Regio.poules is een regionale laddercompetitie voor individuele spelers. Het is de gemakkelijkste manier om leuke en spannende wedstrijden te spelen in jouw regio. Doe je mee, dan kun je elke 2 maanden 4 wedstrijden spelen. Je bepaalt zelf waar en wanneer je speelt. Via een puntensysteem bepalen de wedstrijdresultaten je plek in de poules. Het is eerlijk en objectief, gemakkelijk en snel. Alle spelers krijgen de informatie via e-mail toegestuurd en de informatie is bovendien toegankelijk via internet: www.regio.poules.org.

Regio.poules is op 1 maart 2005 gestart en inmiddels hebben al ruim 120 spelers kennis gemaakt met deze nieuwe ladder. Per 1 maart start alweer de zevende speelperiode en ook jij kunt dan mee gaan doen. DOE MEE ! Meld je voor 1 maart aan op www.regio.poules.org

Deze competitie is een initiatief van Squash.poules en Squashweb in samenwerking met Squash Bond Nederland. De wedstrijden tellen mee voor de Nederlandse ranglijst!