World Squash Day 2006

Op 8 april is het World Squash Day! Op deze dag wordt ook dit jaar weer uitgebreid aandacht besteed aan de squash sport. In Utrecht bij All Inn, de hoofdlocatie van dit jaar, wordt een uitgebreid programma aan activiteiten aangeboden. Uiteraard wordt er voor zowel de reguliere toernooispeler als de recreant een groot toernooi georganiseerd. Daarnaast zijn er verschillende andere leuke, spannende en interessante activiteiten bij All Inn.

Ook in andere delen van het land staat squash in het middelpunt van de belangstelling. Squashcentra in Alkmaar, Groningen, Hillegom, Roosendaal, Helmond, Maastricht en Hengelo hebben zich aangesloten bij World Squash Day en organiseren op deze dag leuke evenementen.

Wij nodigen iedereen uit om op 8 april te genieten van squash, in Utrecht bij All Inn of in een van de andere aangesloten centra! Deze website wordt regelmatig voorzien van nieuwe informatie, dus houd ‘m in de gaten.

De inschrijving voor de evenementen in Utrecht en de andere locaties is op 8 maart geopend – je kunt je opgeven via de speciale inschrijfpagina op worldsquashday.nl.

Voor meer informatie kijk op: http://www.worldsquashday.nl