Wilson Squashcircuit 2005 - 2006

WILSON SQUASHNIEUWS
dinsdag, 14 maart 2006 
-  Tour doet Meersquash aan (25 & 26 mrt)
-  Nieuwe Toernooi.nl ranglijst 2006
Inschrijving Dubbeltoernooi Zwolle geopend

25 & 26 maart doet de Wilson tour Meersquash Hoofddorp aan

Het alweer 8e toernooi van dit seizoen, zal in Meersquash Hoofddorp plaatsvinden. De Wilson tour doet nu voor het derde achtereenvolgende jaar Meersquash aan en het is altijd weer een succes. Het aantal deelnemers ligt altijd ruim boven de 100 inschrijvingen Dit levert geen enkel probleem op, gezien zowel het aantal banen meer dan voldoende is en het centrum beschikt over een ruime en gezellige horecaruimte. Daarnaast is Meersquash een van de weinige centra met een heuse centre court met tribunes. Helaas is het toernooi voor de A dames gedevalueerd door de EK selectiewedstrijden. Daardoor ontbreken de alle dames die kans maken op het nationale team. Hierdoor zal er geen prijzengeld zijn voor de dames. Dit opent natuurlijk wel perspectieven voor de A dames die normaal buiten de prijzen vallen om een Wilson toernooi op hun naam te schrijven. Bij de heren zijn er ook selectiewedstrijden, echter gelukkig is het aantal A spelers in Nederland ruim voldoende om dit op te vangen. Zo zal Lucas Buit proberen om zijn 5e toernooi van dit seizoen op zijn naam te schrijven. Marc Reus is zijn belangrijkste concurrent.

We zitten nu al op 70 inschrijvingen en sommige categorieën sluiten bij 16 deelnemers. Dus wacht niet te lang met inschrijven als je wilt meedoen

UpdateToernooi.nl ranglijst 2006

De resultaten van Beverwijk zijn verwerkt en dit heeft geresulteerd in de nieuwe ranglijst. De resultaten van het Amstelpark Team Toernooi zullen in de loop van volgende week worden verwerkt. Doordat het teamtoernooi qua opzet afwijkt van een normaal toernooi, worden de punten handmatig toegewezen en dat vergt meer tijd dan een normaal individueel toernooi. De organisatie heef ook besloten om de wedstrijden van het teamtoernooi niet door te geven aan de SBN. Gebleken is dat er door heel veel teams te slordig is omgegaan met het invullen van de wedstrijdformulieren. De teamuitslagen zijn bekend, maar bij de individuele uitslagen ontbreekt helaas te veel informatie.  

Wilson Tour programma komende 2 maanden
25 & 26 maart            Meersquash
08 & 09 april               Alphen a/d Rijn
06 & 07 mei                Squash City Amsterdam
13 mei                        Dubbeltoernooi Zwolle

SPONSOR KORTING - Bestellen (met korting) van Wilson sportspullen en Powerballen
We krijgen steeds mee vraag naar sportspullen van Wilson en de populaire NSD Powerballen. Deelnemers aan de Wilson tour kunnen een behoorlijke korting krijgen op deze producten. Deze korting kan in sommige gevallen oplopen tot 30%. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of stuur een mail.

Informatie & inschrijven kan via www.squashweb.nl, www.toernooi.nl of door op de onderstaande links te klikken.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR MEERSQUASH

KLIK HIER VOOR DE TOERNOOI.NL RANGLIJST 2006

KLIK HIER ALS JE INFO WILT OVER WILSON PRODUCTEN OF DE NSD POWERBALL

KLIK HIER JE UIT HET BESTAND VERWIJDER WILT WORDEN

Heb je nog vragen of wil je meer info, dan kun je contact opnemen via tel.nr. 0621 588 732