Index Eredivisie

 
 
Laatste nieuws! 
Spelerslijst Eredivisie
Speelschema Heren
Speelschema Dames
Eredivisie
Squash Foto's
Prognose Heren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Eredivisie squash, 17 april 2006

Dames Beverwijk sterk tegen Amstelpark
Voorbeschouwing Eredivisie Squash - 17 april 2006
TEN ANTS/SQUASH BEVERWIJK THUIS TEGEN AMSTELPARK
Dinsdag 18 april spelen de dames van Ten Ants/Squash Beverwijk een thuis-wedstrijd tegen Amstelpark. De dames van Beverwijk zullen met een sterke formatie spelen, maar ook Amstelpark zal sterk naar Beverwijk komen. Er zijn in deze wedstrijd wel weer kansen op een overwinning! Kijk maar naar de opstellingen:

Vanaf 20.00u, bij Squash Beverwijk:
TEN ANTS/SQUASH BEVERWIJK versus AMSTELPARK
Nrs 4. Karin Geertsma versus Cigany Sierveld
Nrs 2. Katline Cauwels versus Aisling Blake (#52 WRL)
Nrs 1. Charlie de Rijke (# 51 WRL) versus Annelize Naude (# 14 WRL)
Nrs 3. Bea de Dreu-Spitse versus
Ellie Pierce

Heel misschien komt Amstelpark zelfs met de huidige wereldkampioene (de Maleisische Nicol David) naar Beverwijk, maar dat kon op dit moment nog niet bevestigd worden. Als dat het geval is, zullen alle wedstrijden op papier in het voordeel van Amstelpark zijn.
Met bovenstaande line-up heeft Ten Ants/Squash Beverwijk kans op minimaal 2 punten. De eerste wedstrijd is gelijk een interessante. De 16-jarige Haarlemse Sierveld versloeg in de uitwedstrijd Laura Zentveld met 3-2. Karin is echter afgelopen weekend wederom overtuigend clubkampioene geworden door een 3-0 overwinning op Laura in de finale. Sierveld zal dus op meer tegenstand moeten rekenen!
Ook in de tweede wedstrijd zullen de kansen 50/50 zijn voor beide speelsters. Alhoewel de Belgische Cauwels niet meer voor de wereldranglijst speelt, heeft ze nog steeds het niveau van een top-60 speelster. Blake is dus gewaarschuwd!
De laatste 2 wedstrijden worden wat lastiger voor Ten Ants/Squash Beverwijk. De Nederlandse Naude is normaal gesproken nog een maatje te groot voor het Belgische jeugdtalent De Rijke. Ook Pierce heeft op papier de beste kansen tegen Bea, maar Bea zal graag van haar trainingspartner willen winnen!


De heren van J.Conijn/Squash Beverwijk spelen deze week niet. Op dinsdag 2 mei staat voor hun de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Zij zullen dan thuis tegen Squash Zwolle spelen. Overigens spelen de dames op diezelfde avond ook thuis tegen Squash Zwolle, dus dat wordt weer een leuk avondje!

Eredivisie programma dinsdag 17 april 2006 (20.00 uur):

Dames:      
di 18-4-2006 AFBOUWCOMBINATIE/SQUASH ZWOLLE 1 - HEMUBO/SQUASH ALMERE 1
di 18-4-2006 TEN-ANTS/SQUASH BEVERWIJK 1 - AMSTELPARK SQUASH 1

 

Op het Squash forum kun je reacties geven op de eredivisie. Vragen en opmerkingen van supporters zijn ook van harte welkom. Klik hier!