Het wordt slecht weer………… dus kom kijken bij de Play off 2006

Kom naar het squash evenement van het jaar, de Play Off 2006 voor squashteams en de All Inn Open 2006. We hebben er de laatste tijd al uitgebreid over gecommuniceerd. Alle informatie staat op squashweb. De All Inn Open zit met 130 deelnemers nokvol. Je kunt je alleen nog opgeven als standby reserve.

Play off 2006 voor Eredivisieteams
Op 26 en 27 mei zal de strijd om het Landskampioenschap voor heren en damesteams plaatsvinden bij All Inn Squash in Utrecht. De teams komen dan op volle oorlogssterkte en dat betekent dat de Wereldtop hun opwachting komt maken. De damesteams doen dit jaar niet onder voor de herenteams. Sterker nog, zowel de nummer 1, 2 en 4 van de Wereldranglijst zullen hun opwachting maken tijdens de Play offs. De beoogde finale tussen Victoria Rotterdam en Amstelpark kan een rematch opleveren van de finale van het laatst gehouden WK voor dames. Vanessa Atkinson verloor toen haar wereldtitel aan Nicol David uit Maleisië.

Kortom, de echte squashliefhebber kan zijn hart ophalen, maar er is meer……..

All Inn Squash Arena
Naast het squashcentrum zal in een grote hal een heus squashstadion worden gebouwd, de All Inn Arena. Om de volledig transparante squashbaan zullen tribunes worden geplaatst met capaciteit voor 500 toeschouwers.

Genoeg te doen
Gedurende het evenement zijn er tal van activiteiten en entertainment. Er zullen promotiestands zijn met interessante aanbiedingen. En er is de All Inn SUPER SALE, alle squashrackets worden tijdens het weekend voor belachelijk lage prijzen aangeboden en iedereen die een kaartje op zaterdag heeft, mag gratis deelnemen aan de heerlijke Barbecue. Tenslotte zal er afgesloten worden met een knallend tropisch feest.

Massage terwijl u wacht
Speciaal voor de vermoeide spelers of gestresste toeschouwers is er een masseuse aanwezig van Massage Energizer. Als deelnemer aan het squashtoernooi of als bezoeker kunt u een massage boeken tijdens het toernooi. Massage Energizer biedt stoelmassage – effectief en kortdurend - , sportmassage– voor de sporters die lang moeten wachten of een ontspannende klassieke massage – waar u wellicht al weken op wacht. In de bijlage vindt u een kortingsbon t.w.w. van 5 euro.

KAARTVERKOOP

     
Halve finales vrijdag 15:00/19:30 uur €10,-
Finale damesteams * zaterdag 11:30 uur €15,-
Finale herenteams * zaterdag 15:00 uur €15,-
Finale Combi-kaart * zaterdag 11:30/15:00 uur €20,-
VIP kaart ** vrijdag/zaterdag   €100,-

  * Elk kaartje op zaterdag geeft het recht om deel te nemen aan de gezellige barbecue

** Speciale plaatsen, BBQ en op zaterdag tijdens de wedstrijd hapjes en drankjes.

Op vrijdag is het al mogelijk om kaarten voor zaterdag aan te schaffen. Dit is vooral handig voor de supporters van de geplaatste teams voor de finale.

Meer informatie over kaartverkoop kunt u vinden op www.squashweb.nl

Klik hier om naar de Eredivisie Play Off's pagina's te gaan