Play Off  Beker finale squash 2006
Zwolle, 25 juni 2006
Remote Zwolle prolongeert bekertitel
De squashformatie van Remote Zwolle heeft in eigen huis de play off finale gewonnen van landskampioen Victoria en prolongeerde daarmee hun bekertitel. In de halve finale was de wedstrijd van Zwolle tegen Beverwijk helaas een formaliteit vanwege een late afmelding van Beverwijk. Victoria trof een sterkere tegenstander in de halve finale namelijk Utrecht. Utrecht is de vice landskampioen, dus het werd een herhaling van de finale om het landskampioenschap die eind mei plaatsvond. Victoria trok ook ditmaal aan het kortste eind en mocht dus de finale spelen.
Viervoudig landskampioen Remote Zwolle speelt na hun laatste landskampioenschap in 2004 niet meer een prominente rol in de strijd om de landstitel.. Teammanager van Zwolle, Thony Schwab, heeft sindsdien de beker winnen als belangrijkste doelstelling gemaakt van het seizoen. Het is de na de landstitel de belangrijkste teamprijs die de SBN uitreikt. De teammanager van Victoria, John de Paauw, heeft de beker minder hoog op zijn prioriteitenlijstje staan, maar het winnen van de dubbel zou een succesvol seizoen extra  bekronen. Victoria had dan ook een sterk team op de been gebracht om Zwolle in eigen huis te kloppen. Het mocht dus uiteindelijk niet baten en Remote Zwolle won dus voor de tweede keer op rij de beker. Voor Teammanager Thony Schwab was het zelfs de vijfde keer dat hij als teammanager de beker in ontvangst mocht nemen. Eerder won hij met Harderwijk drie keer op de rij deze titel. Al die vijf titels was Dagmar Vermeulen eveneens van de partij als speelster.
Remote Zwolle was duidelijk meer gedreven. In negenvoudig Nederlands kampioen Lucas Buit had Remote Zwolle duidelijk de beste speler. Hij versloeg op positie één Rene Mijs en in de dubbel won hij met Nederlands kampioen onder de 19 jaar, Tom Hoevenaars van het Victoriaans koppel, Stephen Cooke/Rene Mijs. Door overwinningen van Dagmar Vermeulen op Milja Dorenbos, Rene Bron op Sander van Tour en Lisa Kho op Jacqueline Nauta Lemke won de Zwolse formatie met 6-3. Niels Hoevenaars verloor nipt met 3-2 van stylist Stephen Cooke, maar legde de druk door die gewonnen 2 games bij Victoria. De mix dubbel werd gewonnen door het Victoriaans koppel Rene Mijs/Nauta Lemke door Meindert Kooistra en Dagmar Vermeulen te verslaan. De laatste wedstrijd tussen Tom Hoevenaars en Sebastiaan Weenink was niet meer van belang en deze “dead rubber” wedstrijd werd dan ook in een best of three wedstrijd afgewerkt met Sebastiaan Weenink als winnaar.
Categorie A
Halve finales :
Remote Zwolle                     -           Beverwijk                              9-0
Victoria Rotterdam              -           Utrecht                                   7-2
Derde plaats
Utrecht                                   -           Beverwijk                              9-0
Finale
Remote Zwolle                     -           Victoria                                  6-3
Squash Utrecht 2 wint eindelijk weer een finale
In 2002 won Utrecht 2 voor het laatst de beker in 2002, zij stonden sindsdien elke keer in de finale, maar dolven steeds het onderspit tegen achtereenvolgens Harderwijk 2, Center Court 2 en Zwolle 2. In hun zesde finale op rij was het dus weer raak. Onder leiding van Rob Kruip die alle finales heeft meegemaakt werd in de halve finale afgerekend met Squashhoorn. De andere halve finale ging tussen Hillegom en Dekker Warmond. Deze spannende strijd werd pas in de laatste wedstrijd beslist in het voordeel van Dekker Warmond. De finale was redelijk close, maar Utrecht 2 was uiteindelijk beter dan de formatie van Dekker Warmond. In hun zesde finale mochten zij de beker weer sinds drie jaar naar Utrecht meenemen. De strijd om plek drie werd gewonnen door Squashoorn.

Categorie B
Hillegom                                -           Dekker Warmond                4 - 5
Squashhoorn            -           Utrecht 2                                3 - 6
Hillegom                                -           Squashhoorn             3 - 6
Finale
Utrecht 2                                -           Dekker Warmond                6 - 3
Kampong wint de Categorie C
In deze categorie waren de vier geplaatste teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Kampong moest behoorlijk aan de bak om Beverwijk 2 van zich af te schudden. In de andere halve finale was Zwolle 3 in een enerverende strijd Victoria 3 de baas. De finale tussen Kampong en Zwolle werd pas in de laatste wedstrijd beslist. Deze wedstrijd was een de mixdubbel en werd dus beslist door Kampong. Hierdoor wonnen zij voor het eerst een bekertitel voor de club

Categorie C
Zwolle 3                                 -           Victoria 3                              6 - 3
Kampong                              -           Beverwijk 2                           5 - 4
Victoria 3                              -           Beverwijk 2                            1 - 8
Finale
Zwolle 3                                 -           Kampong                              3 - 6