topsquash-logo
De Nederlandse dames hebben het niet getroffen bij de loting van de Pepsi Enschede Open 2006. Tijdens dit professionele squashtoernooi voor vrouwen, met drie speelsters uit de top vijftig van de wereld sterk bezet, treffen Dagmar Vermeulen en Milja Dorenbos sterke tegenstanders. Vermeulen moet het in de eerste ronde meteen opnemen tegen de Engelse Sarah Kippax, nummer 34 van de wereld, die in Enschede de plaatsingslijst aanvoert. Ook Milja Dorenbos treft in haar openingswedstrijd gelijk een hoog aangeslagen tegenstander in de als derde geplaatste Jenna Gates, eveneens uit Engeland.

Voor de derde Nederlandse Margriet Huisman ziet het speelschema er gunstiger uit. Zij ontmoet in haar openingswedstrijd een qualifier met de wetenschap dat zij het bij winst zeer waarschijnlijk mag opnemen tegen de voormalig Europees jeugdkampioene Charlie de Rijcke uit België.

De Pepsi Enschede Squash Open gaat vrijdag 6 oktober om 18.00 uur van start met de kwalificatiewedstrijden. Toegang voor dit topsquash evenement, dat plaats vindt bij het grootste squashcentrum in Oost Nederland (de Twentehallen), is gratis. Meer info: www.topsquashnederland.nl, www.twentehallen.nl en www.wispa.net.