dunlop-logo-170

 

 

Afgelopen weekend heeft alweer het tweede toernooi van het Dunlopcircuit plaatsgevonden, tegelijkertijd met een dames proftoernooi, op de schitterende banen van de Twentehallen in Enschede. Het deelnemersveld was minder dan het vorige Dunlop toernooi in Delft. Desalniettemin werd er weer volop gestreden voor de schitterende hoofdprijzen van  Dunlop en Centerparcs.

Heren A:
Dylan Bennett wist beslag te leggen op de eerste plaats door Tom Hoevenaars (Squash Zwolle) met 3-2 te verslaan. De derde plaats was voor de Egyptenaar Amir El Samahy, die Rene Mijs met 3-0 heeft verslagen.

Heren B:
Tonnie Mijs wist met overmacht te winnen tegen Hessel Reekers (Esrein Hengelo). De derde plaats was voor Charles Veerkamp.

Heren C:
Deze categorie werd gewonnen door Mark Smithers (Twentehallen). Hij wist in de finale Jeroen Rooijakkers (Topsquash Valkenswaard) te verslaan. Derde plaats Humprey Fridt.

Heren D:
Gewonnen door Jaako-Annti Peltola (Finland) met grote overmacht (Misschien iets te laag ingeschreven?) tegen Arjen ten Braake van de Twentehallen. Derde plaats was voor Elias Karabatzakis (De ´T´ Tilburg).

Dames C:
Een poule met als winnares Laura Lagerweij (Squash Almere). Tweede plaats voor Marjolein Heijnink (Squash Vorden) en derde plaats voor Lobke van Steenis (Squash Vorden).
 
Kortom mooie dag, veel squash, mooie prof-wedstrijden. Alleen jammer dat het deelnemersaantal een beetje tegenviel. Vooral jammer dat een collega centrumeigenaar precies op hetzelfde tijdstip ook een toernooi organiseerde. Nu moesten de mensen kiezen en met een beetje communicatie hadden de fanatieke squashers twee mooie activiteiten gehad. Zonde, zo vaak zijn er niet van dit soort activiteiten in het oosten van het land.

 

 

Dunlop-06-07