Glenn Keenan heeft het derde toernooi van de Dunlop tour op zijn naam. De Australiër, net terugkomend van een blessure, wist de Heren A poule te winnen. Tweede werd Tom Hoevenaars en derde werd Richard Colburn (Zuid-Afrika). De Heren B werd gewonnen door de zeer sterk spelende Dennis v. Tuijl (Goes). Hij rekende in de finale af met Urbano Farro (Alphen a/d Rijn). De derde plaats was voor Mohamed Gawad.

De Heren C werd gewonnen door de ongeplaatste Marc Hulst. Hij wist in de finale de nr. 1 geplaatst Patrick Cicuttini met 3/1 te verslaan. De derde plaats was voor jeugdspeler Lucas v Zelst.

De Heren D was een prooi voor Harold Bottger. In het gehele toernooi hoefde hij maar één game af te staan. Tweede plaats Ed Karim en derde Peter de Vrieze.
 
De Dames B: zonder gameverlies kampioene jeugdspeelster Marissa Lagerweij, tweede Roos Kalker en derde Ella v Triest.

De Dames C: de mooiste, spannendste finale van de dag was ongetwijfeld de wedstrijd tussen Laura Lagerweij en Chantal Reus. Chantal wist matchbal in de derde te bereiken, Laura wist zich terug te knokken en de wedstrijd in haar voordeel te beslissen. Een knappe prestatie van dit 11-jarige talent. Derde plaats voor Jill v Lint.
 
Volgende Dunlop toernooi: 2 December Centrepoint Almere