Op zaterdag 26 mei 2007 hebben de dames uit Rotterdam na een zwaar bevochte finale beslag gelegd op het Nederlands Team Kampioenschap voor dames. Nymos Automatisering Amstelpark Squash uit Amsterdam heeft goed partij geboden, maar kwam uiteindelijk net te kort.

Als eerste gingen de nummers vier van beide ploegen de baan op. De Engelse Dominique Lloyd-Walter mocht het opnemen tegen de Ierse Aisling Blake. Gezien hun posities op de internationale ranking zou deze wedstrijd slecht een formaliteit zijn. Maar Aisling Blake gaf zich niet snel gewonnen. De partij duurde maar liefst 93 minuten. Aisling Blake won de eerste game met 7-9. De twee games daarna gingen naar Lloyd-Walter: 9-6 9-2. De vierde game ging met 6-9 naar de Ierse, maar uiteindelijk trok de Engelse aan het langste eind: 9-7.

De tweede partij ging tussen beide nummers twee van de teams: Jenny Duncalf uit Engeland namens All-in-Solo/Victoria Squash en de Nederlandse Annelize Naude namens Nymos Automatisering Amstelpark Squash. Jenny Duncalf (nummer 10 van de wereld) won haar partij met 3-0 in 32 minuten: 9-6 9-6 9-0.

De derde wedstrijd op de baan ging tussen oud-Wereldkampioene (2005) Vanessa Atkinson en huidig Wereldkampioene Nicol David uit Maleisië. De eerste game was de spannendste. Vanessa Atkinson stond met 7-1 voor, maar kon niet voorkomen dat de snelle Nicol David er uiteindelijk met de game vandoor ging: 10-8. Daarna gingen de twee volgende games gingen relatief eenvoudig naar Nicol David: 9-2 9-0.

Voor aanvang van de laatste wedstrijd tussen de nummers 3 van beide ploegen was de tussenstand dus 2-1 in het voordeel van de Rotterdamse formatie. Engy Kheirallah uit Egypte vertegenwoordigde All-in-Solo/Victoria Squash en Jaclyn Hawkes uit Nieuw-Zeeland kwam voor Nymos Automatisering Amstelpark Squash uit. In een partij die 61 minuten duurde werd het spannend gemaakt door beide dames. De eerste game ging naar Hawkes met 9-5, dit gaf hoop voor de Amsterdamse formatie. De Egyptische Kheirallah drukte deze hoop snel de kop in door de volgende twee games te winnen met 9-4 en 9-6. Op dat moment was het nog steeds mogelijk voor de Amsterdammers op Nederlands Kampioen te worden. In een spannende vierde game (9-7) zorgde Engy Kheirallah ervoor dat All-in-Solo/Victoria Squash Nederland Kampioen 2007 werd.