Tijdens het EK Ricochet (ook wel het kleine broertje van squash genoemd) in Alphen aan de Rijn, heeft Dagmar Vermeulen de tweede plaats behaald. Dagmar Vermeulen kwam rechtstreeks van Schiphol naar het gezellige en multifunctionele sportcentrum JAWI. Zij had namelijk in Spanje een WISPA toernooi gespeeld. In haar poule rekende zij af met twee Tsjechische dames, waaronder de nummer 1 van de Europese ranglijst, Veronika Kadlecova.

In de halve finale versloeg zij de Tsjechische Marketa Stehlikova, waarna zich mocht opmaken voor de vierde Tsjechische speelster op rij, de titelverdedigster Eva Fertekova. Helaas was het een Tsjechische dame te veel, want in de finale bood Dagmar goed partij, maar trok uiteindelijk bij elke game wel aan het kortste eind. Toch een unieke prestatie in een voornamelijk buitenlands deelnemersveld.
 
Niels Hoevenaars hoefde maar een half uurtje te rijden vanaf Utrecht. In de voorronden versloeg hij de Nederlanders Joost van de Mortel,  Martijn Wiedenhoff (EU# 16e) en vervolgens de Tjech Stephan Krca . In de halve finale moest hij het opnemen tegen de beste Ricochetter van Europa en wellicht van de Wereld, Milos Pokorny uit Tsjechië. Hij gaf zeer goed weerstand maar de zesvoudig Europees kampioen was duidelijk te ervaren om zich te laten verassen door een goede squashspeler. Milos Pokorny won in de finale van zijn landgenoot Jan Vesely. Niels Hoevenaars legde beslag op de derde plaats door landgenoot Johan Remmers met 3-1 te verslaan, wat hem een Delfts blauwe molen opleverde en nog een leuk bedragje van 350 euro.
ec_ricochet_2007_-_ladies_1-3.jpg

ec_ricochet_2007_-_mens_1-3.jpg