lj_en_natalie.jpgDrievoudig nationaal squashkampioen Laurens Jan Anjema en de kersverse Nederlandse Natalie Grinham, de mondiale nummer twee, hebben een sponsorovereenkomst getekend met NutriSense.

Beide nationale topsquashers zullen gedurende de rest van dit jaar, met een optie voor een extra jaar, de Pro FitDrink producten gebruiken van de leverancier van kwalitatief hoogwaardige sportvoeding.

De 25-jarige Anjema is in zijn nopjes met de steun van NutriSense. “Toen ik voor de eerste keer de producten van Pro FitDrink gebruikte, was ik verbaasd over hoe goed ik me voelde na een dag zware trainingsarbeid. Dus kon ik de dag erop er weer hard tegen aan. Ik heb die week harder getraind dan ooit, simpelweg omdat m'n energievoorraad continu op peil was en ik sneller herstelde. De weg naar de top is fysiek zwaar en ik ben waanzinnig blij dat de Pro FitDrink producten ervoor zorgen dat ik op voedingsgebied niets te kort kom.” aldus de Hagenaar, die dit jaar al twee grote titels op zijn palmares mocht bijschrijven. Eind april (21-27) doet Anjema mee aan de Koeweit Open, met een totale prijzenpot van $200.000usd het op één na hoogste gedoteerde squashtoernooi ter wereld. In de eerste ronde moet de nummer negentien van de wereld het opnemen tegen een qualifier. Bij winst stuit de als zestiende geplaatste Anjema vermoedelijk op de Egyptenaar Karim Darwish, de mondiale nummer acht.

Ook de Almeerse Grinham is zeer te spreken over de Pro FitDrink producten die ze sinds het begin van dit jaar gebruikt: “Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van Laurens Jan. De support van NutriSense zorgt ervoor dat ik kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten kan gebruiken, zodat ik op het hoogste niveau kan trainen en presteren.” De voormalige Australische, die in de eerste twee grote proftoernooien van 2008 de finale bereikte, komt pas over een maand weer internationaal in actie op de WISPA Tour tijdens de British Open. Dit prestigieuze evenement vindt van 6 tot en met 12 mei plaats in het Engelse Liverpool.

GertJan van der Weerd, directeur van NutriSense, benadrukt de waarde van de samenwerking: “Wij zijn blij dat we deze 2 talentvolle squashers kunnen ondersteunen met onze producten. Wij herkennen ons als bedrijf zeer in de ambitieuze doelstellingen van Laurens Jan en Natalie. En wensen hen de komende tijd veel succes in het bereiken van hun doelen!