untitled.jpgDe organisatoren van het groots opgezette jeugdtoernooi zijn zeer tevreden over het verloop van de eerste editie. Met 65 deelnemers was de doelstelling ruim gehaald. Maar met name de enthousiaste reacties van de jeugdige spelers, was leuk om te vernemen.

Er was dan ook van alles uit de kast gehaald om de junioren te vermaken. Naast de vele wedstrijden, was er een Hardste Service Challenge, een clinic van de A spelers Bart Ravelli en Frank Hartkoren, een Powerball wedstrijd. Voor alle kids was er een unieke t-shirt met een kleuren bedrukking, een Bidon die je twee keer mocht bijvullen met Inovit drinks, een energy reep. Er werden video-opnamen gemaakt door SportMarc en tenslotte kreeg iedereen een gratis lot die kans gaf op vele sportprijzen. Kortom er was voldoende te beleven op de banen van Meersquash.

De organisatoren van het groots opgezette jeugdtoernooi zijn zeer tevreden over het verloop van de eerste editie. Met 65 deelnemers was de doelstelling ruim gehaald. Maar met name de enthousiaste reacties van de jeugdige spelers, was leuk om te vernemen. Er was dan ook van alles uit de kast gehaald om de junioren te vermaken. Naast de vele wedstrijden, was er een Hardste Service Challenge, een clinic van de A spelers Bart Ravelli en Frank Hartkoren, een Powerball wedstrijd. Voor alle kids was er een unieke t-shirt met een kleuren bedrukking, een Bidon die je twee keer mocht bijvullen met Inovit drinks, een energy reep. Er werden video-opnamen gemaakt door SportMarc en tenslotte kreeg iedereen een gratis lot die kans gaf op vele sportprijzen. Kortom er was voldoende te beleven op de banen van Meersquash. Voor de winnaars was het helemaal feest. Zij mochten een heuse wisseltrofee in ontvangst nemen. Een Wilson K 145 racket t.w.v. 129 euro, een mooie medaille en een gratis videoles van de firma SportMarc. Er werd sowieso behoorlijk uitgepakt, want ook de nummer 2, 3 en de plate winnaar, mochten mooie Wilson sportprijzen in ontvangst nemen. Op zondag was er een categorie Rookies. Een speciale categorie voor beginnende jeugdsquashers. Met 25 deelnemers was het aantal deelnemers boven verwachting en werd er dan ook een extra verdeling gemaakt naar leeftijd. Bij de Elite categorieën waren er maar liefst 6 Nederlandse jeugdkampioenen die hun opwachting maken. Er was dan ook veel (squash) strijd op de banen van Meersquash. De uitslag kun je onderstaand bekijken. Er is ook een speciale Hyves site, waar je een leuke indruk kunt opdoen hoe de deelnemers het toernooi hebben beleefd. Je kun ook lid worden. Klik op: http://inovit-trophy.hyves.nl/

De volledige uitslagen zijn te vinden via www.wilsontour.nl. Waar vanaf donderdagavond ook foto’s gepubliceerd worden